choose your system

Doctorseyes PLC-Compact set met de Canon G15 compact camera

Doctorseyes is inmiddels het vertrouwde concept voor mondfotografie. Traditioneel werd bij mondfotografie gebruikt gemaakt van een ringflits. Hierdoor krijgt de foto weliswaar een egale, maar zeker ook een Ďvlakkeí uitlichting.
Doctorseyes maakt gebruik van continu LED licht, waardoor de foto veel meer diepte en sprankeling krijgt. Bovendien zijn de LEDís afzonderlijk van elkaar te bedienen. Hierdoor is zowel de richting van het licht als de lichtsterkte te variŽren, waardoor elke uitlichting en bewust gekozen schaduw werking tot de mogelijkheden van de creatieve fotograaf behoren.
Omdat het licht continu schijnt, kan zowel de fotograaf als de camera veel makkelijker en beter instellen. Tenslotte is er de Power & Light Controler, die als oplaadbaar battery pack niet alleen de spanning voor de LEDís levert, maar tegelijkertijd ook als control unit de instelmogelijkheden van de LEDís regelt.

Doctorseyes PLC-Compact Set

De nieuwe Doctorseyes PLC-Compact Set met de nieuwe Canon G15 compact camera is een kant en klare en betaalbare oplossing voor zowel de startende als de gevorderde fotograaf, die goede kwaliteit mondfotoís wil maken.

Canon G15

De Canon Powershot G15 is een zeer veelzijdige compact camera voor de serieuze fotograaf. De Canon G15 heeft een helder f/1.8-2.8 28mm objectief met 5x zoom, snelle AF en een zeer gevoelige Canon CMOS-sensor voor het maken van superieure foto's en Full HD-movies. De Canon G15 heeft een volledige handmatige bediening en een 3Ē PureColor II G scherm met 920k dot-resolutie.

Dental Ring Light

De Doctorseyes 86mm Dental Ring Light is voorzien van nieuwe witte daglicht LEDís en nieuwe spiraal bekabeling.

PLC-Compact Controler

De Doctorseyes PLC-Compact Controler is voorzien van nieuwe software en accu, die zelfs na ťťn jaar nog 90% capaciteit heeft.


Doctorseyes PLC-C Compact Set met Canon G15

  • Canon G15 IS
  • - Canon G15 IS 12,1 Megapixel camera f/1.8-2.8, 28mm groothoek 5 x   optische zoomlens Full HD Video Intelligente beeldstabilisator
  • - PLC-C controller nieuwe software / accu
  • - Dental Ring Light 86 witte daglicht LEDís spiraal kabels
  • - In Luxe Koffer met Macro Lens Magneet koppeling Diffuser Kin statief