choose your system

Contrastors

De contrastors van Doctorseyes voor occlusale en frontale gebitsfoto's helpen u om de details duidelijker zichtbaar te maken door alle onnodige informatie af te dekken. Uw opnamen krijgen veel meer contrast en zien er professioneel uit.

Met onze front contrastors kunt u overbodige informatie makkelijk afdekken, zodat de voortanden professioneler op de foto komen. Vroeger gebruikten clinici diverse zwarte materialen om een egaal zwarte achtergrond te krijgen in hun presentatiefoto's. De Contrastors hebben een poedercoating en zijn net zo gevormd als het handvat van onze mondspiegels, zodat de patiŽnt ze op hun plaats kan houden.

De contrastors zijn leverbaar in twee maten voor volwassenen en een kinderversie.

zonder contrastor met contrastor

De occlusale contrastor is bedoeld om eenvoudiger occlusale spiegelopnamen te kunnen maken (het gevorkte uiteinde houdt de lip weg). Bovendien voorkomt hij dat de lippen en andere overbodige informatie op de foto komen. De Occlusale Contrastor is leverbaar in twee maten voor volwassenen en een kinderversie.

De contrastors zijn leverbaar in twee maten voor volwassenen en een kinderversie.

zonder contrastor met contrastorcontrastor-set

Front contrastor - set 1 (small, large), voor hoog contrast en professionele aanblik van frontale gebitsfoto's

contrastor-set

Occlusale contrastor - set 2 (small, medium, large), helpt u om u te concentreren op de essentie door het afdekken van overbodige informatie. Gebitsfoto's krijgen meer contrast en zien er professioneel uit.