choose your system

De Winglights van Doctorseyes

doctorseyes levert ook optionele Winglights voor het Professional System. Elk Winglight is voorzien van 30 ultraheldere LED's. Ze zorgen voor licht van opzij, wat een ruimtelijk effect oplevert bij frontale mondfoto's. Voor full-smile-opnamen is het daarom raadzaam om de ringflits uit te zetten en alleen de Winglights te gebruiken. De Winglights leveren ook extra licht voor SLR-camera's die gebruikmaken van lenzen met een langere brandpuntsafstand (bijvoorbeeld 100 mm macrolenzen). Bovendien maken de Winglights deel uit van het Realtooth-concept van Doctorseyes, voor het afbeelden van gedetailleerde gebitsstructuren.

Klik op de knoppen "+ -" links van de Power & Light Controller om de belichtingsmogelijkheden en de instelopties van het ring- en winglight systeem van Doctorseyes te zien.

Het systeem van Doctorseyes geeft 50 keer zo veel licht als de Nikon SL-1 ringflits.

Dankzij de speciale witte, ultraheldere LED's voor homogene belichting geeft het systeem van Doctorseyes 50 keer zo veel licht als de Nikon SL-1 ringflits. Het voordeel van LED's is de duurzaamheid en de lange levensduur, gecombineerd met een zeer laag energieverbruik. De constante temperatuur van 6500 graden Kelvin is die van daglicht, wat een natuurlijke kleurenweergave mogelijk maakt. Doorslaggevend is niet alleen de helderheid en het aantal LED's, maar ook de homogeniteit van de belichting. Daarom gebruikt Doctorseyes uitsluitend met de hand geselecteerde LED's, teneinde deze kwaliteit zeker te stellen. De ringflitsers van Doctorseyes zijn de meest homogene en krachtigste belichting die er verkrijgbaar is.